postępowanie nr 121/2012
Data publikacji 12.04.2012
Wartosć szacunkowa Wspólny słownik zamówień CPV Przedmiot i tryb zamówienia Termin składania ofert poniżej kwot określonych na podstawie przepisów art. 11 ust. 8 15300000-1 15896000-5 15240000-2 15131000-5 przetarg nieograniczony na dostawę warzyw owoców świeżych, produktów mącznych (głęboko mrożonych), konserw rybnych, konserw mięsnych dla Szkoły Policji w Pile ogłoszenie o wyniku postępowania {jsmallfib [Zamówienia/2012-121][reg:1] [43:5]}
Wartosć szacunkowa | Wspólny słownik zamówień CPV | Przedmiot i tryb zamówienia | Termin składania ofert |
---|---|---|---|
poniżej kwot określonych na podstawie przepisów art. 11 ust. 8 |
|
przetarg nieograniczony na dostawę warzyw owoców świeżych, produktów mącznych (głęboko mrożonych), konserw rybnych, konserw mięsnych dla Szkoły Policji w Pile |
ogłoszenie o wyniku postępowania |
Pliki do pobrania
-
Formularz ofertowy - załącznik nr 1- warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne.doc
42 KB
-
Istotne postanowienia umowy - zał nr 7 - warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne.doc
74 KB
-
Notowania z giełdy Bronisze.pdf
1.1 MB
-
ogłoszenie o wyniku postępowania.pdf
422.89 KB
-
ogłoszenie o zamówieniu warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne.pdf
2.16 MB
-
SIWZ - warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne.doc
186.5 KB
-
Załącznik nr 3 do SIWZ - warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne.doc
25.5 KB
-
Załącznik nr 4 - OŚWIADCZENIE warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne .doc
25 KB
-
Załącznik nr 5 - oświadczenie warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne.doc
25.5 KB
-
Załącznik nr 6 warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne.doc
26.5 KB
-
Załącznik nr 8 - warzywa owwoce świeże,produkty maczne, konserwy rybne, konserwy mięsne.doc
31 KB
-
ZADANIE 1 - warzywa owwoce świeże.xls
48 KB
-
ZADANIE 2 - PRODUKTY MĄCZNE.xls
31 KB
-
ZADANIE 3 - KONSERWY RYBNE.xls
24 KB
-
ZADANIE 4 -KONSERWY MIĘSNE.xls
25 KB